Decoratief stucwerk

U wilt uw woning of bedrijfspand volledig naar eigen smaak vervullen zodat het er voor u perfect uitziet.

Vragen? Neem contact op:
Bel 06-38391896

Decoratief stucwerk
Decoratieve muren dan wel plafonds kunnen daarbij niet ontbreken. Unieke muren en plafonds is waar u naar op zoek bent. Direct Stuc begrijpt dit volkomen! Direct Stuc biedt om die reden als dienst ‘Decoratief Stucwerk’ aan. Met Decoratief Stucwerk kunt u ervoor zorgen dat uw woning of bedrijfspand een compleet nieuwe look krijgt, dat u omringd bent door muren en plafonds die er schitterend uitzien en dat u klaar bent om hiervan te genieten!

Transparantie

5 jaar garantie

Duidelijke communicatie

Vertrouwd vakmanschap

Bel ons voor een meer informatie

Wat houdt Decoratief Stucwerk nu eigenlijk in? En wat bereikt u ermee?

Nadat uw muren ofwel uw plafonds volledig zijn voorzien van gladde structuren kunt u Decoratief Stucwerk door Direct Stuc laten toepassen. Decoratief Stucwerk is feitelijk zoals de begrippen al aangeven het decoreren van uw muren ofwel uw plafonds, door middel van stucwerk. Het zorgen voor decoratieve muren en plafonds is dan ook het directe doel van Decoratief Stucwerk. Decoratief Stucwerk kan op verschillende manieren worden afgewerkt. In deze moderne tijd mag van geluk worden gesproken omdat er veel mogelijk is. Dit geldt ook voor Decoratief Stucwerk.

Door de diverse materialen en technieken die er op de markt zijn gebracht zijn er genoeg keuzes op het gebied van Decoratief Stucwerk. U kunt namelijk kiezen voor betoncire, metallic stuc, leemstuc, marmerpleister, glanspleister en zo zijn er nog genoeg soorten decoratief stucwerk die bij uw stijl passen. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt!

 

 

Spreekt Decoratief Stucwerk u aan?

Bent u geïnteresseerd in Decoratief Stucwerk zodat u beschikt over decoratieve en schitterende muren en plafonds? Wilt u meer weten over de prijzen van Direct Stuk op het gebied van Decoratief Stucwerk? De gespecialiseerde stukadoors die werkzaam zijn bij Direkt Stuc kunnen u direct en vrijblijvend informeren en adviseren over deze specifieke dienst.

U kunt via het contactformulier direct contact met Direkt Stuc opnemen. Vervolgens zal één van onze vakmannen ervoor zorgen dat er binnen 1 werkdag? contact met u wordt opgenomen. U zult dan geïnformeerd en geadviseerd worden over de diverse soorten Decoratief Stucwerk. Uiteraard zullen wij uw wensen en behoeftes hierin meenemen.

Direkt Stuc is u namelijk direct en graag van dienst!

Contact

Wij zijn gevestigd in Lelystad

06-38391896
info@direktstuc.nl

KvK: 71680470

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 06:30 - 17:00
Zondag Gesloten

NOA Afbouw Garantie

Professioneel team

Ons team van proffesionals verstaan hun vak.

Garantie op ons werk

Wij geven u garantie op het geleverde werk.

Persoonlijk en snelle service

Wij weten gewoon wat u van ons nodig heeft.

Scherpe offertes

Zeer scherpe offertes voor u op maat gemaakt.

Portfolio

Bekijk ons werk

Persoonlijke service

Vertrouwd vakmanschap
Snelle service
Scherpe offertes

Facebook

Stel je vraag via onze Facebook pagina

Whatsapp

Stuur een WhatsApp: 06-38391896

Telefoon

Vragen? Bel ons op: 06-38391896

Email

Email ons naar: info@direktstuc.nl

Instagram

Volg Direktstuc op Instagram