Glad stucwerk

U beoogt schitterende muren en plafonds. Het liefst ziet u dit natuurlijk zo snel mogelijk gebeuren.

Vragen? Neem contact op:
Bel 06-38391896

Glad stucwerk
Direkt Stuc ziet dit het liefst ook zo snel mogelijk gebeuren! Wel is het belangrijk om allereerst te beginnen bij de fundering. De fundering van schitterende muren en plafonds begint namelijk met Glad Stucwerk. De fundering van uw afgewerkte muren en plafonds bepaalt namelijk de kwaliteit van uw muren. Glad Stucwerk is daarom erg belangrijk, niemand wil namelijk investeren in een schitterende muur of plafond die kwalitatief niet naar wens zijn!

Transparantie

5 jaar garantie

Duidelijke communicatie

Vertrouwd vakmanschap

Bel ons voor een meer informatie

Wat houdt Glad Stucwerk nu eigenlijk in? En wat bereikt u ermee?

Glad Stucwerk, is feitelijk zoals de begrippen deels al aangeven het gladstrijken en stuccen van muren of plafonds. Het voornaamste doel ervan is om een egale muur of plafond te creëren. Om dit doel te bereiken kunnen er verschillende technieken en materialen worden gebruikt. Dit hangt volledig af van uw behoeftes en wensen. Er kan namelijk gekozen worden voor Sausklaar Stucwerk maar ook voor Behangklaar Stucwerk. Sausklaar Stucwerk houdt letterlijk in dat uw muur klaar is om gesaust te worden. Behangklaar Stucwerk houdt letterlijk in dat uw muur klaar is om behangt te worden. Om een muur te creëren die sausklaar is, is het van belang dat alle oneffenheden worden weggewerkt. Om te zorgen voor een muur die belangklaar is, is een gladde afwerking van belang, echter is het wegwerken van alle oneffenheden niet noodzakelijk om over te gaan tot het behangen.

Spreekt Glad Stucwerk u aan?

Bent u geïnteresseerd in Glad Stucwerk zodat u beschikt over elegante muren ofwel plafonds? Wilt u meer weten over de prijzen van Direct Stuk op het gebied van Glad Stucwerk? De gespecialiseerde stukadoors die werkzaam zijn bij Direkt Stuc kunnen u direct en vrijblijvend informeren en adviseren over deze specifieke dienst.

U kunt via het contactformulier direct contact met Direkt Stuc opnemen. Vervolgens zal één van onze vakmannen ervoor zorgen dat er binnen 1 werkdag? contact met u wordt opgenomen. U zult dan geïnformeerd en geadviseerd worden over Glad Stucwerk. Uiteraard zullen wij uw wensen en behoeftes hierin meenemen. Direkt Stuc is u namelijk direct en graag van dienst!

Contact

Wij zijn gevestigd in Lelystad

06-38391896
info@direktstuc.nl

KvK: 71680470

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 06:30 - 17:00
Zondag Gesloten

NOA Afbouw Garantie

Professioneel team

Ons team van proffesionals verstaan hun vak.

Garantie op ons werk

Wij geven u garantie op het geleverde werk.

Persoonlijk en snelle service

Wij weten gewoon wat u van ons nodig heeft.

Scherpe offertes

Zeer scherpe offertes voor u op maat gemaakt.

Portfolio

Bekijk ons werk

Persoonlijke service

Vertrouwd vakmanschap
Snelle service
Scherpe offertes

Facebook

Stel je vraag via onze Facebook pagina

Whatsapp

Stuur een WhatsApp: 06-38391896

Telefoon

Vragen? Bel ons op: 06-38391896

Email

Email ons naar: info@direktstuc.nl

Instagram

Volg Direktstuc op Instagram
Chat openen