Over ons

Direkt Stuc is een jong maar uiterst vakkundig Stukadoorsbedrijf.

Vragen? Neem contact op:
Bel 06-38391896

Direkt Stuc is een jong maar uiterst vakkundig Stukadoorsbedrijf
Met veel passie zet Direkt Stuc zich sinds het jaar 2018 in voor diverse stukadoorswerkzaamheden. Bovendien is Direct Stuc een erkend bedrijf, doordat het is aangesloten bij NOA(Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven). Dit betekent dat u kunt profiteren van de NOA Afbouwgarantie.

Daarnaast beschikken de gespecialiseerde stukadoors over jarenlange ervaring en vakkundigheid op het gebied van diverse stukadoorswerkzaamheden. Het eindproduct zal dan ook niets minder bevestigen dan kwalitatieve muren en plafonds. Bel ons voor meer informatie.

Transparantie

5 jaar garantie

Duidelijke communicatie

Vertrouwd vakmanschap

Bel ons voor een meer informatie

Zoals de naam “Direkt Stuc” al aangeeft staan de begrippen “Direct Stukken” voorop. Hiermee wordt bedoeld dat zodra u uw werkzaamheden laat uitvoeren door Direkt Stuc, er direct voor u aan de slag zal worden gegaan, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

De werkzaamheden die Direkt Stuc uitvoert zijn behoorlijk divers. U kunt namelijk denken aan werkzaamheden zoals: Glad stucwerk, Raapwerk, Decoratief Stucwerk, Dunpleister, Sierpleister en Sauswerk. Evengoed kan het zo zijn dat u iets in uw hoofd heeft waarbij u twijfelt of het valt onder de werkzaamheden van Direkt Stuc. Ook dan kunt u terecht bij Direkt Stuc voor een vrijblijvend advies. De vakkundige stukadoors zullen klaar staan om u te adviseren.

Bent u er nog niet over uit met welke soort bescherming, verfsoort ofwel met welke soort decoratie u uw muren dan wel uw plafonds wil afwerken? Of wilt u simpelweg meer informatie of advies als particulier of als bedrijf? Voor een deskundig advies, met als doel schitterende muren en plafonds bent u bij Direkt Stuc aan het juiste adres. U zult vrijblijvend geïnformeerd en geadviseerd worden bij het maken van de juiste keuze(s) en u bent nergens toe verplicht.

Via het contactformulier kunt u direct contact opnemen. Direkt Stuc. Vervolgens zal er gezorgd worden dat er binnen 1 werkdag? contact met u zal worden opgenomen. Direkt Stuc is u namelijk direct en graag van dienst!

Contact

Wij zijn gevestigd in Lelystad

06-38391896
info@direktstuc.nl

KvK: 71680470

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 06:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Professioneel team

Ons team van proffesionals verstaan hun vak.

Garantie op ons werk

Wij geven u garantie op het geleverde werk.

Persoonlijk en snelle service

Wij weten gewoon wat u van ons nodig heeft.

Scherpe offertes

Zeer scherpe offertes voor u op maat gemaakt.

Portfolio

Bekijk ons werk

Persoonlijke service

Vertrouwd vakmanschap
Snelle service
Scherpe offertes

Facebook

Stel je vraag via onze Facebook pagina

Whatsapp

Stuur een WhatsApp: 06-38391896

Telefoon

Vragen? Bel ons op: 06-38391896

Email

Email ons naar: info@direktstuc.nl

Instagram

Volg Direktstuc op Instagram