Raapwerk

Beschadigde muren ofwel beschadigde plafonds, wie wil daar nou niet zo snel mogelijk van af komen?

Vragen? Neem contact op:
Bel 06-38391896

Raapwerk
Het kan weleens voorkomen dat uw muren of uw plafonds (ernstig) beschadigd zijn. Daardoor zijn uw muren of uw plafonds toe aan vernieuwing. Door de ernstige beschadigingen dient u uw muren of uw plafonds grondig aan te pakken. Om ervoor te zorgen dat uw beschadigde muren of uw beschadigde plafonds worden omgetoverd tot egale muren of plafonds dient u te kiezen voor Raapwerk.

Transparantie

5 jaar garantie

Duidelijke communicatie

Vertrouwd vakmanschap

Bel ons voor een meer informatie

Wat houdt Raapwerk nu eigenlijk in? En wat bereikt u ermee?

Raapwerk is stucwerk waarbij grove muren en plafonds hardnekkig worden aangepakt om te zorgen voor geëgaliseerde muren en plafonds. Bij deze techniek zorgt een stukadoor ervoor dat er een dikke laag cement- of gipsmortel wordt aangebracht op de muren of plafonds. De hardnekkige plekken op de muren zullen hierdoor verdwijnen. Raapwerk wordt ook vaak toegepast binnen vochtige ruimtes, u kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de badkamer. Echter kan het ook zo zijn dat Raapwerk wordt toegepast in andere soort ruimtes waar de muren of de plafonds flink beschadigd zijn.

Net als bij Glad stucwerk is het voornaamste doel van Raapwerk het creëren van egale muren en plafonds. Raapwerk heeft dan wel hetzelfde doel als Glad stucwerk, echter worden er bij Raapwerk andere technieken en materialen toegepast. Dit heeft te maken met de hardnekkige plekken op de muur. De cement- of gipslaag dat gebruikt wordt bij Raapwerk is velen malen dikker dan bij glad stucwerk. Dit is noodzakelijk om de beschadigde muren of plafonds te egaliseren. Raapwerk zal ervoor zorgen dat het eindresultaat van uw beschadigde muren dan wel uw plafonds er weer splinternieuw uitzien!

 Spreekt Raapwerk u aan?

Bent u geïnteresseerd in Raapwerk en wilt u af van uw beschadigde muren? Wilt u meer weten over de prijzen van Direct Stuk op het gebied van Raapwerk? De gespecialiseerde stukadoors die werkzaam zijn bij Direkt Stuc kunnen u direct en vrijblijvend informeren en adviseren over deze specifieke dienst.

U kunt via het contactformulier direct contact met Direkt Stuc opnemen. Vervolgens zal één van onze vakmannen ervoor zorgen dat er binnen 1 werkdag? contact met u wordt opgenomen. U zult dan geïnformeerd en geadviseerd worden over Raapwerk. Uiteraard zullen wij uw wensen en behoeftes hierin meenemen. Direkt Stuc is u namelijk direct en graag van dienst!

Contact

Wij zijn gevestigd in Lelystad

06-38391896
info@direktstuc.nl

KvK: 71680470

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 06:30 - 17:00
Zondag Gesloten

NOA Afbouw Garantie

Professioneel team

Ons team van proffesionals verstaan hun vak.

Garantie op ons werk

Wij geven u garantie op het geleverde werk.

Persoonlijk en snelle service

Wij weten gewoon wat u van ons nodig heeft.

Scherpe offertes

Zeer scherpe offertes voor u op maat gemaakt.

Portfolio

Bekijk ons werk

Persoonlijke service

Vertrouwd vakmanschap
Snelle service
Scherpe offertes

Facebook

Stel je vraag via onze Facebook pagina

Whatsapp

Stuur een WhatsApp: 06-38391896

Telefoon

Vragen? Bel ons op: 06-38391896

Email

Email ons naar: info@direktstuc.nl

Instagram

Volg Direktstuc op Instagram