Sauswerk

Mogelijk bent u toe aan nieuw interieur, daarbij kunnen passende muren en plafonds niet ontbreken.

Vragen? Neem contact op:
Bel 06-38391896

Sauswerk

U wilt bijvoorbeeld een warme uitstraling creëren, of toch liever een zachte of frisse uitstraling. De kleur van uw muren en plafonds kan van invloed zijn op de uitstraling die u voor ogen heeft. Direkt Stuc begrijpt dat volkomen en biedt daarom de dienst ‘Sauswerk’ aan.

Door middel van sauswerk kan Direkt Stuc het effect creëren waar u van droomt!

Transparantie

5 jaar garantie

Duidelijke communicatie

Vertrouwd vakmanschap

Bel ons voor een meer informatie

Wat houdt Sauswerk nu eigenlijk in? En wat bereikt u ermee?

Nadat uw muren ofwel uw plafonds volledig zijn voorzien van gladde structuren kunt u naast Decoratief Stucwerk ook kiezen voor Sauswerk bij Direct Stuc. Sauswerk is simpelweg het verven van uw muren ofwel uw plafonds in een kleur naar uw wens. Het doel van sauswerk is dan ook om een passende en gekleurde muur te creëren. Sauswerk kan op twee manieren worden verricht. Er kan gekozen worden voor latex verven, tegenwoordig wordt latexverf gewoonweg ook wel muurverf genoemd. Latexverf wordt dan aangebracht op een wat klassiekere manier, namelijk door middel van een verfroller. Echter neemt dit niet weg dat deze manier zorgt voor een goed eindresultaat van uw muren en plafonds. Naast latex verven met een verfroller kan er gekozen worden om uw muren en plafonds met latexverf machinaal te laten spuiten.

Dit houdt in dat door middel van een hogedrukspuit latexverf machinaal wordt aangebracht op de muren ofwel plafonds. Latexverf spuiten zorgt voor een mooi eindresultaat maar daarnaast is het ook nog eens duurzaam en tijdbesparend! 

 Spreekt Sauswerk u aan?

Bent u geïnteresseerd in Sauswerk zodat u beschikt over mooie gekleurde muren en plafonds? Wilt u meer weten over de prijzen van Direct Stuk op het gebied van Sauswerk? De gespecialiseerde stukadoors die werkzaam zijn bij Direkt Stuc kunnen u direct en vrijblijvend informeren en adviseren over deze specifieke dienst.

U kunt via het contactformulier direct contact met Direkt Stuc opnemen. Vervolgens zal één van onze vakmannen ervoor zorgen dat er binnen 1 werkdag? contact met u wordt opgenomen. U zult dan geïnformeerd en geadviseerd worden over Sauswerk. Uiteraard zullen wij uw wensen en behoeftes hierin meenemen. Direkt Stuc is u namelijk direct en graag van dienst!

Contact

Wij zijn gevestigd in Lelystad

06-38391896
info@direktstuc.nl

KvK: 71680470

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 06:30 - 19:00
Zaterdag 06:30 - 17:00
Zondag Gesloten

NOA Afbouw Garantie

Professioneel team

Ons team van proffesionals verstaan hun vak.

Garantie op ons werk

Wij geven u garantie op het geleverde werk.

Persoonlijk en snelle service

Wij weten gewoon wat u van ons nodig heeft.

Scherpe offertes

Zeer scherpe offertes voor u op maat gemaakt.

Portfolio

Bekijk ons werk

Persoonlijke service

Vertrouwd vakmanschap
Snelle service
Scherpe offertes

Facebook

Stel je vraag via onze Facebook pagina

Whatsapp

Stuur een WhatsApp: 06-38391896

Telefoon

Vragen? Bel ons op: 06-38391896

Email

Email ons naar: info@direktstuc.nl

Instagram

Volg Direktstuc op Instagram
Chat openen